responsive site templates

Over de makers

Wij zijn vijf 2de-klassers van 13 jaar, die samen deze website hebben gemaakt. Leer ons hier beter kennen!

Hi ik ben Florence, ik vind dit project leuk om te doen omdat het een echte uitdaging is. Ik ben blij dat ik anderen kan helpen met deze website en vind het ontzettend leuk om de website in elkaar te zetten!

Hoi ik ben Marijn, toen ik voor het eerst naar de middelbare school ging vond ik het heel anders, maar ik vond het wel leuk anders. Ik was eigenlijk niet echt bang voor dingen, al begrijp ik dat heel veel andere kinderen wel bang zijn om naar de middelbare te gaan. Daarom hoop ik ze met deze website te kunnen helpen!

Hey ik ben Fem, ik heb het altijd al leuk gevonden om me bezig te houden met creatieve dingen zoals muziek, tekenen en schilderen, daarom vond ik het ook heel leuk om ontwerpen en posters te maken voor deze website! 🤗

Hoi ik ben Jans, ik vond het heel interessant om te kijken naar de resultaten van ons onderzoek en vond het erg leuk om hier artikelen van te maken voor op onze website. Ik hoop echt dat we met deze website zo veel mogelijk 8ste-groepers kunnen helpen!

Hoi ik ben Florine, op school vind ik het leuk om me bezig te houden met vakken zoals informatica, waar je veel met computers werkt. Daarom vond ik het leuk om een website te maken om 8ste-groepers te kunnen helpen😊.

Onze contacten